Vilket märke ska man välja?

 

Du har nu bestämt dig för vilken typ av motorcykel som du vill ha. Förhoppningsvis har du ställt dig själv alla viktiga frågor, vilket har lett fram till det val du nu gjort.

Att berätta för någon vilket märke man bör välja är näst intill omöjligt och allt handlar om den personliga smaken. Är man ännu osäker kan man med fördel kolla upp någon av alla det olika mässor som brukar anordnas, vilket ger dig möjlighet att prata, jämföra och ställa frågor till experterna.

Man ska aldrig utgå från att ett pris gör att ett visst typ av märke är bättre än något annat. Två motorcyklar från olika märken kan skilja sig kraftig åt i pris fast dom är exakt lika bra. Kanske är det bara så att den ena har lyckats bättre med sin reklam och marknadsföring än den andra? Utgå inte enbart efter priset.

Vill du komma undan billigt, men ändå ha en modell som är hyfsat ny bör du satsa på att kika på fjolårets modeller. Dessa brukar kunna säljas ut för toppenpriser och man kommer förhoppningsvis känna sig riktigt nöjd med sitt köp.